Pret : 20.50 lei
Cantitate : 60 capsule
Producator : Vitarmonyl Franta

Produs 100% natural cu argila verde bogata in saruri minerale si siliciu contribuie la protectia mucoasei intestinale, si la eliminarea gazelor si a toxinelor, usurand astfel digestia si senzatia de greutate in stomac . Prin putere de absortie, datorita structuri sale, argila este capabila sa retina ca un burete lichidele si gazele intestinale .

Putere de acoperire, 1 film convertura format datorita argilei confera un rol de pansament intestinal. Argila capteaza toxinele si are o actiune purifianta la nivelul tubului digestiv , eliberand in schimb magneziu si numeroase oligo-elemente.

MOD DE ADMINISTRARE :  2 gelule /zi cu un pahar de apa dimineata . De preferat la un interval de 2 ore de administrarea unui alt medicament, a se repeta cura in caz de sensibilitate individuala.

A nu se dapasi doza recomandata. Folosirea suplimentului alimentar nu trebuie sa inlocuiasca un regim alimentar variat. Produsul se depoziteaza la temperatura camerei, in locuri uscate, ferit de accesul copiilor mici. Supliment alimentar formulat fara coloranti, fara arome artificiale, fara gluten, fara conservanti, fara sare  si zahar adaugat.

Analiza nutritionala pentru o gelula : 200mg argila (argila verde, silicat de aluminiu si de magneziu)