Alege zona ce te intereseaza

Cabinetele de reflexoterapie au fost grupate de catre echipa noastra in functie de localitate cat si dupa calitatea serviciilor prestate.

Atunci cand alegi un cabinet de reflexoterapie sau alte tehnici alternative de tratament trebuie sa contientizezi ca alegerea ta e una foarte importanta deoarece iti incredintezi corpul tau unui terapeut care trebuie sa respecte anumite conditii. De aceea te sfatuim sa consulti lista noastra recomandata de cabinete de masaj reflexoterapeutic, asigurandu-te ca faci cea mai buna alegere.

Alege un cabine de reflexoterapie din cele mai recent adaugate sau alege o alta zona din lista.

 • Introducere reflexoterapie

  Reflexoterapia ca si orice stiinta are o istorie precum si o explicatie stiintifica ce sta la baza tuturor tratamentelor pe care acest tip de terapie le foloseste.

 • Reflexoterapie masaj talpa

  Masajul talpilor deriva din terapia prin acupunctura, veche de cel putin 500 de ani, iar datorita efectelor pozitive pe care le are a devenit o terapie de sine statatoare.

 • Vezica urinara

  Vezica urinara este un balon muscular care adaposteste urina, toxinele si bacteriile eliminate prin ea de corpul tau, ea fiind o zona afectata de infectii foarte frecvent.

 • Masaj reflexoterapie

  Afla mai mult despre principalele tehnici care trebuie aplicate in masajul reflexoterapeutic si invata cum sa le aplici mai eficient pentru rezultate optime.

 • Crema unt de shea

  Untul de shea este bogat in acizi grasi protejeaza si regenereaza pielea uscata, crapata si matura avand un puternic efect nutritiv.

  Pret 15.20 lei

 • Pferdebalsam

  Balsamul cu ardei iute ce incalzeste si relaxeaza toate tesuturile musculare, distruge celulita si activeaza circulatia sangelui.

  Pret 16.70 lei

 • Capsule Merisor

  Supliment alimentar 60 capsule, puternic antioxidant bogat in flavonoide prin concentratul de merisor ajuta in cazul infectiilor urinare.

  Pret 25.50 lei

 • Ulei din boabe de cafea - BIO

  Uleiul organic din boabe de cafea este recomandat pentru pielea uscata, imbatranita, crapata si cu circulatie periferica deficitara.

  Pret 51.90 lei

 • Toxine in corp si zonele reflexogene

  Eliminarea depunerilor de toxine din corp nu ne poate aduce decat avantaje vietii noastre, reflexoterapia poate stimula foarte eficient procesele de eliminare a acestora.

 • Eliminarea toxinelor si sistemul urinar

  Eliminarea toxinelor si a bacteriilor din corp este foarte importanta pentru sanatatea intreguluio organism, de aceea este foarte important sa stimulam buna functionare.

 • Masaj reflexogen si timpul acordat acestuia

  Timpul acordat masajului reflexogen este foarte important si trebuie calculat in functie de efectul dorit prin acesta luand in calcul si afectiunile pacientului.

 • Tratament reflexoterapie si efectele acestuia

  Tratamentul prin stimularea punctelor reflexogene decongestioneaza si stimuleaza circulatia sangelui in tot corpul, restabilind echilibrul necesar corpului omenesc.


2009 - 2012 © Lista de cabinete reflexoterapie si masaj reflexoterapeutic.