Pret : 25.50 lei
Cantitate : 60 capsule
Producator : Vitarmonyl Franta

Supliment alimentar 60 gelule. Puternic antioxidant bogat in flavonoide (proantocianidine) concentratul de merisor contribuie la reducerea aderentei bacteriene (bacteria Escheria coli) de peretii cailor urinare responsabile de inconfortul urinar caracterizat prin mictiuni frecvente , cu usturimi sau dureri in timpul urinarii.

MOD DE ADMINISTRARE : 1 gelula dimineata si seara cu un pahar de apa, timp de 1-2 luni in cura de atac : 3 gelule dimineata si searea cu un pahar de apa timp de 10 zile .

A se concuma 1.5 l apa pe durata zilei pentru a asigura o eliminare urinara regulata (6 gelule/zi contin 1200 mg extract de cranberry) Concentratie : 2 gelule contin 400mg extract cramberry , (12mg proantocianidine) . A nu se depasi doza recomandata .

A nu se dapasi doza recomandata .Folosirea suplimentului alimentar nu trebuie sa inlocuiasca un regim alimentar variat. Produsul se depoziteaza la temperatura cameri , in locuri uscate , ferit de accesul copiilor mici.Supliment alimentar formulat fara coloranti , fara arome artificiale , fara gluten , fara conservanti, fara sare si zahar adaugat.