Pret : 21.20 lei
Cantitate : 45 capsule
Producator : Vitarmonyl Franta

Rar si pretios , gelee royale (laptisor de matca ) este un aliment natural , bogat in acizi aminati , vitamine din grupa B minerale , oligo-elemente, cu un efect regenerator si de intarire a sistemului imunitar si amelioreaza performantele psihice si intelectuale. Este indicat persoanelor adulte si copiilor cu varsta peste 8 ani. Pentru adulti este indicat de a se consuma combinat una capsula gelee royale + una capsula ginseng timp de 1 luna .

MOD DE ADMINISTRARE : 1 capsula / zi cu un pahar de apa timp de 1-2 luni la schimbare de sezon : 2 capsule dimineata timp de 3-4 saptamani . Fiecare capsula contine 200mg de gelee royal .A nu se dapasi doza recomandata . Contra indicat persoanelor cu alergie la produsele apicole .Folosirea suplimentului alimentar nu trebuie sa inlocuiasca un regim alimentar variat. Produsul se depoziteaza la temperatura cameri , in locuri uscate , ferit de accesul copiilor mici.

Ingrediente : ulei de soya , capsule ( gelatina, stabilizant , glicerol) , gelee royal; miere ; ceara de albine; emulsifiant mono si digliceride de acizi grasi.Supliment alimentar formulat fara coloranti , fara arome artificiale , fara gluten , fara conservanti, fara sare si zahar adaugat.